Exalo Media Wordpress Specialist c

25 Redenen Om Voor WordPress Te Kiezen

WordPress is het meest gebruikte CMS om een bedrijfswebsite mee te maken. Er zijn inmiddels 74 miljoen website die dagelijks hun nieuwste berichten typen in een wordpress installatie. Websites, van groot tot klein, bekend tot onbekend.

Maar hoe krachtig is WordPress nu eigenlijk? Lees de volgende redenen er maar eens op na. Wij hebben er 25 kunnen bedenken, er zijn er ongetwijfeld nog meer.

1. Universeel platform

25 Redenen Om Voor WordPress Te Kiezen

In de app, op de pc, tablet of waar dan ook. Het maakt niet uit welk thema er geïnstalleerd is.. Het WordPress dashboard zier er altijd hetzelfde uit. En met onze Nederlandstalige WordPress Handleiding heeft onze klant het allemaal snel ‘uitgevogeld’.

2. Krachtig

Na installatie is WordPress gelijk te gebruiken. Er wordt een standaard theme geïnstalleerd en na het toevoegen van de eigen tekst en afbeeldingen is het klaar om bezocht te worden. Mooie thema’s, passend bij de huisstijl vergen meer tijd, energie en vakmanschap.

3. Flexibel

Geen enkel CMS kan hieraan tippen. Door de vele plugins, thema’s en toegeweide programmeurs is het programma, en dus de website, aan alle behoeftes aan te passen.

4. Zoekmachinevriendelijk

In 2009 heeft google medewerker Matt Cutts WordPress aanbevolen als het meest google-vriendelijke systeem om websites te maken. Door de manier waarop de code van WordPress is geschreven is het voor google en anderen zeer gemakkelijk te indexeren.

Dit is een video uit 2009 waarin Matt Cutts vertelt over WordPress:

5. Veiligheid

Ieder populair software programma is doelwit voor hackers. Maar omdat de WordPress community hackers en veiligheid zeer serieus neemt zijn er regelmatig updates van het systeem.

Bij Exalo Media kunt u optioneel het After Sales pakket afsluiten en het updaten uit handen geven. Wij bieden een alles-in-één oplossing zodat u door kunt gaan met waar u goed in bent: ondernemen.

6. Aanpasbaar

Door de vele plugins en forums met beantwoorde vragen is vrijwel elke wens te vervullen, met of zonder hulp.

7. Gebruiksvriendelijk

De eigenaar van de website hoeft geen academische graad te hebben om de werking te kunnen begrijpen. Enig inzicht is wel aan te raden, uitbesteden van onderhoud kan ook nog.

Wanneer Exalo Media een website oplevert, krijgt de klant er een Nederlandstalige handleiding bij. Hierin staat uitgelegd hoe een bericht kan worden gemaakt en hoe de site werkt.

8. Veel ondersteuning

Omdat er een heuse WordPress Community is worden onduidelijkheden of problemen/uitdagingen altijd beantwoord en opgelost.

9. Multimedia mogelijkheden

Afbeeldingen, geluidsbestanden of video’s. Alle types multimedia worden door WordPress ondersteund.

10. Vriendelijk voor mobiele surfers

Geen zorgen. Iedere website gemaakt door Exalo Media is geschikt voor andere apparaten dan een gewone pc. Dat moet ook. Informatievoorziening moet ten alle tijde beschikbaar zijn, op ieder apparaat.

11. Integratie

Betaalplatforms, email programma’s, noem het en is eigenlijk altijd wel een plugin voor wordpress voor gemaakt.

12. Makkelijk te gebruiken

Eerder al genoemd. Door het gebruiksvriendelijke uiterlijk is het voor iedereen geschikt. Een nieuwsbericht plaatsen kunt u zelf.

13. Meer dan een blog

Ooit begonnen als een weblog programma, nu gebruikt door de grootste nieuwssites en kranten: WordPress. Zowel blog berichten als statische pagina’s zoals een portfolio en een contact pagina.

14. Bouw aan uw netwerk

Het is mogelijk om een nieuwsbericht of pagina te delen via social media. U kunt zo een netwerk van andere specialisten of klanten opbouwen. Een forum toevoegen aan WordPress is ook mogelijk. Een betere oplossing is meestal het aanmaken van een LinkedIn Group.

15. Bespaar geld

Doordat de ontwikkelkosten van WordPress €0,- zijn hoeft die niet te betalen aan de webdesigner. Alleen de gewerkte uren, thema en plugins worden met u verrekend wanneer dat van toepassing is. Kijk eens in ons schematische overzicht met mogelijkheden. U hebt al een website vanaf €349,-!

16. Ontelbare eCommerce oplossingen

Nog een mogelijkheid om geld te besparen. Waar de gemiddelde programmeur duizenden euro’s berekend om een webshop te maken bent u bij Exalo Media spekkoper. Voor €99,- wordt voor u de webshop plugin WooCommerce geïnstalleerd en kunt u die zelf vullen. U krijgt ook een Nederlandstalige WooCommerce handleiding bij oplevering.

17. Zelf hosting kiezen

Veel CMS systemen hebben hoge eisen aan de server waar ze op draaien moeten. WordPress niet. Zelfs een budget hoster zou al genoeg power hebben om de site soepel in te laden. Dit is wel afhankelijk van wat er allemaal op de site staat. Exalo Media gaat voor snelheid!

18. Frisse look

Door de vele thema’s die er gratis en betaald in omloop zijn is het zelfs mogelijk om ieder seizoen te wisselen van thema. In de zomer een zonnig geel uiterlijk, in de winter een sneeuwpop op de website? Alles kan.

19. Abonnementen systeem

Een betaald systeem invoeren voor leden? Geen probleem. Het is zelfs mogelijk om bepaalde pagina’s af te schermen voor niet-betalende bezoekers.

Hebt u een goed idee? Vraag ons naar de mogelijkheden!

20. Plan artikelen in

Vandaag tijd en inspiratie om 10 artikelen te schrijven? Bepaal zelf wanneer de publicatie is. Bij het schrijven van een bericht kan zowel een publicatiedatum als -tijd worden gekozen.

21. Meerdere gebruikers

Vertrouwd u meerdere personen/personeelsleden de website toe? Dan is het mogelijk om meer dan een gebruikersaccount aan te maken met een eigen inlog. Er kunnen rechten worden toegekend en zo worden bepaald wat iemand kan en niet kan doen aan de website.

22. Testimonals toevoegen

Superfunctie: testimonials plugins. Wat klanten van ons vinden is heel belangrijk. Als de klant ook nog eens superblij is met wat u hebt opgeleverd verdient dat een mooi stukje op de website. Zo zien potentiële klanten wat de mening van anderen is en dat kan ze net het laatste zetje geven om contact te zoeken.

23. 1-Klik-Publicatie

Bedenk en type de titel. Schrijf het bericht. Kies een afbeelding er bij. Voeg tags toe en kies een categorie. Publiceer!

En dat alles in één en hetzelfde scherm. Dat noemt Exalo Media pas GEBRUIKSVRIENDELIJK.

24. Het is gratis

Of u nu een blogger bent, een hobbyist of een serieuze ondernemer met of zonder pand, WordPress is altijd gratis. Nu, en voor altijd.

Er zijn ook veel plugins en thema’s te vinden die de programmeur gratis ter beschikking stelt. De betaalde thema’s en plugins voor WordPress bieden vaak meer mogelijkheden en kunnen soms een betere keuze zijn.

25. WordPress wordt alleen maar beter

Omdat de beste programmeurs in de wereld hun vrije tijd vullen met wertken aan wordpress wordt het systeem alleen maar beter en beter. WordPress is open source, voor iedereen toegankelijk, dus ook de minder bekende programmeur kan en mag zich uitleven op de code en aanpassingen of verbeteringen maken en indienen.

Met WordPress kan alles. Bestel vandaag nog een website!

Bron: entrepreneur.com