VPN Software

Snel en betrouwbaar VPN

We hebben een Geen Log-beleid. Uw verbinding is gecodeerd en ook wij kunnen niet eens uw verkeer aftappen. Wie u bent? Niemand die het weet..

6 redenen om onze VPN te gebruiken

VPN is niet voor criminelen. Er zijn ook voorbeelden te bedenken waarbij brave burgers het kunnen gebruiken. 
Wij denken dat iedere ondernemer die regelmatig een openbaar WiFi gebruikt – sowieso – een VPN moet gebruiken voor de veiligheid van zijn of haar bedrijfsgegevens.

Privacy en Beveiliging

Beveilig je bedrijfsgegevens tegen pottenkijkers. Zelfs wij kunnen niet zien wat je doet als je Exalo VPN gebruikt.

P2P en Torrents

We loggen niets, dus kunnen we ook niet zien hoe je onze dienst gebruikt. We kunnen het gebruik van P2P en Torrents dus ook niet verbieden.

VPN voor 10 Apparaten

Gebruik je abonnement op Exalo VPN op 10 apparaten tegelijkertijd. Geen enkele andere VPN-provider biedt al vanaf het goedkoopste abonnement

Geen verkoop gegevens

In tegenstelling tot goedkopere of gratis VPN verkopen wij je gegevens niet. Nooit.

Meerdere protocollen

Exalo VPN ondersteunt verschillende protocollen, bijvoorbeeld: OpenVPN UDP/TCP, IKEv2, L2TP / I7IPsec, PPTP.

Onbeperkte bandbreedte

Je weet al: we loggen niet wat je doet. Dan kunnen we ook niet zien hoeveel data je verbruikt, toch? Dat dus.

De Exalo VPN Pakketten

We hebben 3 verschillende pakketten: Brons, Zilver en Goud. Het verschil ziet in de eigenschappen, alle pakketten zijn hetzelfde. Het verschil zit in de prijs per maand. Kies je een langere looptijd, dan wordt de prijs per maand een stuk lager. Let dus even op de termijn als je de prijzen gaat vergelijken. 

Wat is een VPN?

Een VPN verbergt uw IP-adres door het netwerk te laten omleiden via een speciaal beheerde VPN host, zodat al uw online activiteiten er uit ziet als “gebrabbel” voor derden. Als gevolg daarvan kunnen ISP’s niet weten welke websites u bezoekt en welke gegevens u online verstuurt en ontvangt. Een VPN werkt als een filter dat al uw gegevens omzet in willekeurige digitale bytes – zodat alle gegevens die worden opgevangen door mensen die inbreken op uw computer nutteloos zijn.

Wat zijn de voordelen van een VPN-verbinding?

Met een VPN (Virtual Private Network) kan een computer doen alsof hij zich ergens anders bevindt. Zo wordt u niet opgespoord door hackers en blijft uw internetcommunicatie privé.

Veilige versleuteling: Uw activiteiten online zijn verborgen voor anderen, zelfs als uw locatie verandert of u een openbaar netwerk gebruikt; deze encryptie maakt echter nog steeds gebruik van een sterke encryptiesleutel, zodat hackers, als zij deze encryptiesleutel via een brute krachtaanval proberen te achterhalen, nog steeds een groot aantal berekeningen moeten uitvoeren voordat zij deze encryptie kunnen breken.

Verbergen waar je bent geweest: Er zijn verschillende manieren om te verhullen waar u zich op het internet bevindt. Een daarvan is het gebruik van een Virtual Private Network (VPN). Een VPN routeert uw verbinding naar een VPN-server over een onveilige verbinding die wordt beschermd door een geheime sleutel.

Toegang tot regionale content: Online diensten zijn soms niet overal even goed bereikbaar vanuit bepaalde landen. Omdat dit een probleem is met wereldwijd verkeer, is er een eenvoudige manier om hiermee om te gaan als uw ISP deze dienst heeft geïmplementeerd. De meeste verbindingen gebruiken servers in het land om te bepalen waar u zich bevindt, wat betekent dat u toegang kunt krijgen tot lokale webinhoud terwijl u onderweg bent of vanuit uw huis.

Veilige gegevensoverdracht: Het veilig overdragen van gegevens en het maken van een beveiligde verbinding zijn de eerste stappen om verbinding te maken met VPN-diensten, die de overdracht van gevoelige elektronische gegevens mogelijk maken. Een VPN-dienst creëert een tijdelijke verbinding die een veilige verbinding tussen computers tot stand brengt, bijvoorbeeld om thuisnetwerken met een VPN te verbinden.

Exalo VPN FAQ

Voor bijna alle typen apparaten en besturingssystemen hebben we wel een app gemaakt. Dit is het overzicht:

  • Apple iOS (iPad en iPhone)
  • Android
  • Windows
  • Linux
  • Mac OS
  • Android APK
  • Android TV (APK)
  • Fire TV Stick

Wil je de app downloaden? Ga dan naar de website van Exalo VPN – je vindt de links in het menu. Na aankoop van een abonnement ontvang je ook een mailtje met alle links.

In principe is het gebruik van een VPN niet strafbaar. Maar als je strafbare feiten pleegt met behulp van een VPN heet justitie toch wel interesse in je. 

Exalo VPN kan niet zien waar je haar diensten voor gebruikt. Ook delen we niet zomaar gegevens met andere partijen, want we houden niet bij wat je doet. 

Exalo Media kan wel door justitie verplicht worden om betalingsgegevens te delen. En daar zullen we wel aan moeten gehoorzamen.

Nou, we zijn zowat de enige VPN leverancier die vanaf het goedkoopste abonnement zoveel connecties ondersteund.

Je kunt 10 gelijktijdige verbindingen maken met hetzelfde account. En dat is niet niks! Zo kan de hele familie tegelijk gebruik maken van Exalo VPN, en ook nog met dezelfde downloadsnelheid.

Een VPN maakt je verbinding met het Internet veiliger door versleuteling van de gegevens die je opvraagt en verstuurt. 

Een hacker kan dan niet zien wat je doet of je gegevens afvangen en uitlezen. Met name als je gebruik maakt van openbare netwerken zoals op school of in een restaurant is dat van belang. Je kent immers niet alle andere gebruikers en kunt ze wellicht ook niet vertrouwen.

Met en VPN kun je zelfs veilig internetbankieren via een openbare WiFi.

VPN
VPN