Geen omkijken naar de site met ons ontzorgpakket voor webdesign

Geen omkijken naar de site met ons ontzorgpakket voor webdesign

Ons ontzorgpakket voor webdesign biedt u de mogelijkheid om zonder zorgen een professionele website te laten ontwerpen en onderhouden. Met dit pakket hoeft u zich geen zorgen te maken over technische aspecten van uw website, zoals updates en beveiliging. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is en goed beveiligd blijft. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijf en uw klanten, terwijl wij zorgen voor een professionele online aanwezigheid.

Ontzorgpakket voor Webdesign

Als ondernemer wil je je focussen op je core business, niet op het bouwen van een website. Maar een goede website is wel essentieel voor het succes van je bedrijf. Gelukkig hebben wij de oplossing: ons ontzorgpakket voor webdesign.

Met ons ontzorgpakket hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van je website. Wij zorgen voor de hosting, de updates en de beveiliging. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met de inhoud van je website.

Maar ons ontzorgpakket gaat verder dan alleen technische ondersteuning. We bieden ook hulp bij het ontwerp en de content van je website. Onze designers zorgen voor een professioneel en aantrekkelijk ontwerp, terwijl onze copywriters zorgen voor overtuigende teksten die je doelgroep aanspreken.

En als je toch nog vragen hebt, staan onze experts altijd voor je klaar. Of het nu gaat om het toevoegen van een nieuwe pagina of het optimaliseren van je website voor zoekmachines, wij helpen je graag verder.

Maar wat kost zo’n ontzorgpakket dan? We bieden één pakket aan en dat kost €399 ex BTW per jaar*. En omdat we begrijpen dat niet iedereen hetzelfde budget heeft, bieden we ook maandelijkse betaling in combinatie met een website laten maken aan. In deze laatste optie huur je de website die we voor je maken en word je geen eigenaar. Heb je hier interesse in, neem dan even contact met ons op via info@exalo.nl.

Met ons ontzorgpakket voor webdesign hoef je je geen zorgen meer te maken over je website. Wij zorgen voor alles, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. En als je toch nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen met het bouwen van een succesvolle website!

Geen Omkijken naar je Website met Ons Ontzorgpakket

Heb je een website nodig, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al een website, maar kost het onderhouden ervan te veel tijd en energie? Dan hebben wij de oplossing voor jou: ons ontzorgpakket voor webdesign.

Met ons ontzorgpakket hoef je je geen zorgen meer te maken over je website. Wij regelen alles voor je, van het ontwerp tot het onderhoud. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Het begint allemaal met het ontwerp van je website. Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er professioneel en aantrekkelijk uitziet. We houden rekening met jouw wensen en de doelgroep van je website, zodat de website perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Maar ons werk stopt niet na het ontwerp. We zorgen er ook voor dat je website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit doen we door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). We zorgen ervoor dat de inhoud van je website relevant is voor zoekopdrachten van potentiële klanten, zodat je hoger in de zoekresultaten verschijnt.

En als je website eenmaal online staat, zorgen wij voor het onderhoud. We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en goed blijft functioneren. Ook voeren we regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat je website veilig blijft en beschermd is tegen hackers.

Maar dat is nog niet alles. We bieden ook hosting aan voor je website. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat je website op een veilige en betrouwbare server staat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van je website.

En als je toch nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je website altijd optimaal functioneert.

Met ons ontzorgpakket voor webdesign hoef je je geen zorgen meer te maken over je website. Wij regelen alles voor je, van het ontwerp tot het onderhoud. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf. En dat alles voor een betaalbare prijs.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons jouw website ontwerpen en onderhouden. Zo heb jij geen omkijken meer naar je website en kun je je volledig richten op het laten groeien van je bedrijf.

Webdesign zonder Zorgen: Ons Ontzorgpakket

Als ondernemer wil je je focussen op je core business. Je wilt je niet bezighouden met het ontwerpen en onderhouden van je website. Dat is waar ons ontzorgpakket voor webdesign om de hoek komt kijken. Met ons pakket hoef je je geen zorgen te maken over je website. Wij zorgen ervoor dat je website er professioneel uitziet en goed functioneert, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Ons ontzorgpakket voor webdesign is ontworpen om je te helpen bij het creëren van een website die past bij jouw bedrijf. We beginnen met een intakegesprek om te bepalen wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken met je website. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van een website die past bij jouw wensen en behoeften.

We zorgen ervoor dat je website er professioneel uitziet en goed functioneert. We gebruiken de nieuwste technologieën en ontwerpen je website met het oog op gebruiksvriendelijkheid en conversie. We zorgen ervoor dat je website snel laadt en goed vindbaar is in zoekmachines.

Maar ons ontzorgpakket gaat verder dan alleen het ontwerpen van je website. We zorgen er ook voor dat je website up-to-date blijft en goed beveiligd is. We voeren regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat je website veilig blijft en goed blijft functioneren. We maken regelmatig back-ups van je website, zodat je altijd een kopie hebt van je website.

En als er toch iets misgaat met je website, dan staan we voor je klaar. We bieden ondersteuning bij technische problemen en zorgen ervoor dat je website snel weer online is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je website en kun je je richten op je bedrijf.

Ons ontzorgpakket voor webdesign is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een complexe webshop, wij kunnen je helpen. We hebben ervaring met verschillende CMS-systemen, zoals WordPress, Joomla en Magento.

En het beste van alles is dat ons ontzorgpakket betaalbaar is. We bieden verschillende pakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past. En omdat we begrijpen dat je als ondernemer flexibiliteit nodig hebt, kun je op elk moment upgraden of downgraden naar een ander pakket.

Kortom, ons ontzorgpakket voor webdesign is de oplossing voor ondernemers die zich willen richten op hun bedrijf en zich geen zorgen willen maken over hun website. We zorgen ervoor dat je website er professioneel uitziet, goed functioneert en up-to-date blijft. En als er toch iets misgaat, staan we voor je klaar. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers: Uw Complete Websitebeheer Op één Plek

In de huidige digitale wereld is een sterke online aanwezigheid essentieel voor het succes van elk bedrijf. Een goed ontworpen en goed onderhouden website is van cruciaal belang om potentiële klanten aan te trekken en een positieve indruk achter te laten. Het runnen van een bedrijf vergt echter veel tijd en energie, en het onderhouden van een website kan een tijdrovende taak zijn. Gelukkig is er nu een oplossing: het Ontzorgpakket voor Ondernemers van Exalo Media.

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers is speciaal ontworpen voor drukke ondernemers die hun websiteonderhoud willen uitbesteden aan een professioneel team. Met dit pakket kunt u erop vertrouwen dat uw website altijd up-to-date, veilig en probleemloos is. Laten we eens kijken naar de vele voordelen en functies die het Ontzorgpakket te bieden heeft.

Webhosting op Maat

Een betrouwbare webhosting is de basis van een succesvolle website. Het Ontzorgpakket voor Ondernemers omvat hoogwaardige webhosting op maat, speciaal afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Uw website zal worden gehost op krachtige servers, wat resulteert in snelle laadtijden en een optimale gebruikerservaring voor uw klanten.

Onbeperkt Dataverkeer

Met het Ontzorgpakket hoeft u zich geen zorgen te maken over datalimieten of extra kosten voor dataverkeer. Uw website kan onbeperkt dataverkeer genereren zonder extra kosten. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf, zonder u zorgen te maken over beperkingen op uw websiteverkeer.

SSL Certificaat voor Veilige Gegevensoverdracht

Veiligheid is een topprioriteit bij Exalo Media. Daarom omvat het Ontzorgpakket een SSL-certificaat voor uw website. Met een SSL-certificaat worden alle gegevens die tussen uw website en de bezoekers worden verzonden, versleuteld, waardoor ze beschermd zijn tegen onderschepping door kwaadwillende derden. Hierdoor kunnen uw klanten met vertrouwen informatie invoeren en transacties uitvoeren op uw website.

Regelmatige Updates en Upgrades

Om uw website veilig en up-to-date te houden, voert Exalo Media regelmatig updates en upgrades uit. Dit omvat het installeren van de nieuwste versies van uw contentmanagementsysteem (CMS), plugins en andere softwarecomponenten die uw website gebruikt. Door deze updates worden beveiligingslekken gedicht en profiteert u van de nieuwste functies en prestatieverbeteringen.

Snelle Storingenherstel

Het kan gebeuren dat er zich af en toe een storing voordoet op uw website. Dit kan te maken hebben met technische problemen, serveruitval of andere onverwachte gebeurtenissen. Met het Ontzorgpakket voor Ondernemers hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Het professionele team van Exalo Media staat klaar om eventuele storingen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw website zo min mogelijk downtime heeft.

Maandelijkse Backups

Het verliezen van belangrijke gegevens kan een ramp zijn voor elk bedrijf. Daarom zorgt Exalo Media ervoor dat uw website regelmatig wordt geback-upt als onderdeel van het Ontzorgpakket. Mocht er iets misgaan, dan kan uw website snel worden hersteld naar een vorige versie. Dit biedt gemoedsrust en verzekert u dat uw waardevolle gegevens veilig zijn.

Back-up Terugzetten

Stel dat u een wijziging aan uw website heeft aangebracht die onbedoelde gevolgen heeft gehad, of dat er per ongeluk inhoud is verwijderd. Geen paniek. Met het Ontzorgpakket voor Ondernemers kunt u eenvoudig een back-up van uw website terugzetten naar een vorige staat. Dit stelt u in staat om snel en gemakkelijk eventuele fouten ongedaan te maken en uw website terug te brengen naar een werkende staat.

Professionele Ondersteuning per E-mail

Als u vragen, problemen of verzoeken heeft met betrekking tot uw website, kunt u altijd rekenen op de professionele ondersteuning van Exalo Media. Het Ontzorgpakket voor Ondernemers omvat ondersteuning per e-mail, waarbij u rechtstreeks contact kunt opnemen met het team van experts. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen die zich voordoen.

Optimale Websiteperformance

Een snelle en goed presterende website is essentieel voor het behouden van de aandacht van uw bezoekers en het stimuleren van conversies. Met het Ontzorgpakket voor Ondernemers zorgt Exalo Media ervoor dat uw website optimaal presteert. Door middel van verschillende optimalisatietechnieken wordt de laadsnelheid van uw website verbeterd, waardoor uw klanten een soepele en snelle gebruikerservaring hebben.

Professionele Tekstuele Wijzigingen

Inbegrepen in het Ontzorgpakket is ook de mogelijkheid om tekstuele wijzigingen aan te brengen op bestaande pagina’s van uw website. Of het nu gaat om het bijwerken van uw bedrijfsinformatie, het toevoegen van nieuwe producten of het aanpassen van uw contactgegevens, het team van Exalo Media staat voor u klaar om deze wijzigingen snel en nauwkeurig door te voeren.

Uren voor Websiteonderhoud

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers omvat ook een vast aantal uren per maand voor websiteonderhoud. Hoewel dit aantal uren beperkt is tot 0,5 uur per maand, is het bedoeld om ervoor te zorgen dat uw website veilig, up-to-date en probleemloos blijft. Het team van Exalo Media zal deze tijd gebruiken om noodzakelijke updates en onderhoudstaken uit te voeren, waardoor uw website optimaal blijft presteren.

Betaalbaar en Eenvoudig

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers is niet alleen uitgebreid en betrouwbaar, maar ook betaalbaar en eenvoudig. Voor slechts €399,- per jaar (exclusief BTW) kunt u genieten van al deze voordelen en uw website laten onderhouden door een professioneel team. Bovendien is het afsluiten van dit pakket eenvoudig, maar let op: het is alleen beschikbaar voor websites die door Exalo Media zijn gemaakt.

Conclusie

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers van Exalo Media is de ideale oplossing voor drukke ondernemers die hun websiteonderhoud willen uitbesteden. Met hoogwaardige webhosting, SSL-certificaten, regelmatige updates, snelle storingenherstel, maandelijkse backups, professionele ondersteuning en meer, biedt dit pakket alles wat u nodig heeft om uw website probleemloos te laten functioneren. Bovendien is het betaalbaar en eenvoudig, waardoor u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf, terwijl Exalo Media voor uw website zorgt. Neem vandaag nog contact op met Exalo Media en ontdek hoe het Ontzorgpakket voor Ondernemers uw leven gemakkelijker kan maken.

*) Het Ontzorgpakket kost €399 ex BTW bij een jaarlijkse betaling. Een maandelijks abonnement kan ook, dit kost €39,95 ex BTW per maand en heeft een minimale contractduur van 6 maanden.