Webhosting en Domainnamen

Onbeperkte hosting. Vanaf €1 per maand!

Webhosting moet gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. Met snelle SSD’s en onbeperkte bronnen zoals CPU en RAM in combinatie met autoscaling en loadbalancing, zijn jij en je website wendbaar als een haai.

Waarin onderscheiden wij ons van de concurrentie?

Er zijn ontzettend veel aanbieders van webhosting. Maar wij hebben een manier gevonden om ons te onderscheiden van de concurrentie: onbeperkte opslag, onbeperkte resources en onbeperkt aantal iNodes.

Hosting en Domeinnamen

Snelle support

Je maakt heel snel een ticket aan in het klantendashboard. Ons vriendelijke support team is klaar om je te helpen.

Hosting en Domeinnamen

Supersnel

Websites die snel laden en een uptime van 99.9%. 100% SSD opslag maken je website ruim 200% sneller dan servers met gewone HDD's.

Hosting en Domeinnamen

Onbeperkte opslag

Loopt de omvang van je project een beetje uit de hand? Maakt niet uit. Bij ons heb je echt onbeperkte opslag met Exalo Hosting.

Hosting en Domeinnamen

Autoscaling

Als de standaard CPU en RAM niet genoeg is past het systeem zichzelf aan waardoor je even meer power ter beschikking hebt. Onbeperkte resources dus.

Hosting en Domeinnamen

Gratis SSL certificaat

Je hoeft niet te betalen voor een SSL certificaat. Exalo Hosting werkt samen met Let's Encrypt. Uitgebreide certificaten zijn tegen meerprijs wel mogelijk.

Hosting en Domeinnamen

Caching technologie

De Professional en Enterprise pakketten komen met de beste, modernste en snelste Edge Caching technologie. Versnel je website zonder excessieve kosten.

Onze hosting opties

We hebben maar liefst 12 verschillende hosting pakketten en 7 VPS pakketten. Voor ieder project is er wel een pakket geschikt.

Dit is een klein overzicht van de mogelijkheden. Voor meer informatie en bestellen verwijzen we je graag naar de website van Exalo Hosting.

SSD Opslag

Alle servers gebruiken enterprise grade harde schijven van Samsung. Dat zijn de beste SSD harde schijvenin de markt, speciaal voor webhosting.

Load Balancing

Onze platform kent geen single point of failure. Als een server ermee ophoudt, neemt een andere het werk gewoon over. Zo komen we aan dat lage uitvalspercentage.

One Click Install

Je kunt kiezen uit niet minder dan 80 verschillende programma's om te installeren. Dit varieert van WordPress en Joomla tot Prestashop en wat je nog nog veel meer.

Free CDN

Vanaf het Starter pakket (€1 per maand!) heb je al toegang tot een Content Delivery Network. We hebben 25 Points of Present (PoP) verspreid over de hele wereld.

Gratis Wildcard SSL

Je website wordt beveiligd met een gratis SSL certificaat welke ook email en subdomeinen meebeveiligt. Een 'wildcard' certificaat heet dat. Verzorgd door Let's Encrypt.

DDOS Protection

Met een 1 TB/s verbinding kunnen we iedere DDOS aanval aan. Jouw website is beschermd tegen dit soort aanvallen. Hoe veilig wil je het hebben?

Exalo Hosting FAQ

Linux is een open source besturingssysteem welke speciaal voor servers is gemaakt. Door middel van deze software houden we prijzen laag, maar de prestaties heel hoog.

Linux is een stabiel platform en is zeer populair voor het hosten van websites en blogs die  opgebouwd zijn met opensource CMS systemen zoals WordPress en Joomla.

Wil je gebruik maken van open source-applicaties, de MySQL database of programmeertalen als PHP? Dan is Linux webhosting de beste keuze. Je website of blog zal optimaal presteren dankzij onze krachtige  webhosting pakketten.

Linux is een open-source-, Unix-achtig besturingssysteem gebaseerd op de Linuxkernel. De verschillende Linuxvarianten worden Linuxdistributies genoemd.

Exalo Hosting biedt haar klanten veel gratis beveiligingsfuncties:

 • Automatisch scannen op malware
 • PHP Mail wordt uitgeschakeld wanneer malware wordt gedetecteerd
 • Scannen op aanvraag op malware
 • WAF – Web Application Firewall om hackers buiten te houden
 • Gratis SSL-certificaten voor codering
 • PCI-compatibele hosting, zodat u kaartbetalingen kunt accepteren
 • E-mail scans om spam te voorkomen
 • 2FA om toegang te krijgen tot uw account
 • DDOS-beveiliging met een internetlijn van 1 TB/s
 • Brute Force inlogbeveiliging
 • ..en zoveel meer.

Let op: dit zijn niet de eigenschappen van de hosting die je krijgt bij het Ontzorgpakket voor Ondernemers. Dit zijn alleen de eigenschappen van de hosting bij Exalo Hosting.

Veel van onze concurrenten bieden ook cloud hosting aan, maar niet op technisch vlak bieden wij het aan.

Functies zoals load balancing en autoscaling zijn erg duur omdat er twee keer zoveel servers en andere hardware voor nodig zijn.

Daarnaast hebben we nog meer premiumfuncties:

 • Wereldwijd CDN
 • Geoptimaliseerde PHP
 • Google DNS

Met anti-DDOS en Edge caching op 6 continenten eet je je concurrentie op.

Oh, dat is het officiële Linux-logo. De pinguïn wordt ‘Tux’ genoemd. Het zit hier gewoon.

Hosting en Domeinnamen