Lokaal adverteren in Friesland – Bedrijvengids Friesland

Bedrijvengids Friesland biedt uw bedrijf de mogelijkheid om op lokaal niveau te adverteren. Maar dan wel op een speciale manier! Voor de doelgroep is het meteen duidelijk waar uw bedrijf voor staat: Friesland. Bedrijvengids.FRL geeft met de .frl domeinextensie al aan op welke regio de site en uw advertentie zich richt.

website laten maken friesland 1
website laten maken friesland 1

De plek die je kiest op internet zegt veel over wie u bent en waar het bedrijf voor staat. Bedrijvengids Friesland onderscheidt zichzelf van de rest van het internet en zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt in de regio.

Richt u zich op Friesland en de Friezen? Adverteer dan nu op Bedrijvengids Friesland!

Lokale marketing is het toverwoord vandaag de dag. Niet alleen omdat de meeste ondernemers opdrachtgevers zoeken in de nabije omgeving, ook omdat Google haar zoeksysteem (het zoek algoritme) steeds meer richting lokale zoekresultaten verschuift. Daarbij komt het massale gebruik van mobiel internet op smartphones en tablets en ziedaar, lokaal adverteren is hét marketinginstrument van nú.

U hebt een website neem ik aan (wie kan er nog zonder?) en die site is gemaakt rondom bepaalde zoekwoorden. Onlangs hebben wij een website gemaakt voor een advocaat in Sneek. De advocaat vindt zijn klanten in de directe omgeving dus moest hij gevonden worden bij de zoekwoorden ‘advocaat in sneek’ in Google. Dat is al een voorbeeld van lokale marketing.

Onze bedrijfswebsite willen we graag positioneren rond de zoektermen ‘webdesign leeuwarden‘. Kijk eens bij het profiel in de bedrijvengids en tel eens het aantal maal dat ‘webdesign’ en ‘Leeuwarden’ voorkomt. Het staat als combinatie, maar ook los van elkaar (maar wel bij elkaar in de buurt). Bekijk hier even het profiel. Niet alleen is dit positief voor lokale vindbaarheid van ons bedrijf, ook de vestigingsplaats pagina en de categorie pagina voegen belangrjke waarde toe aan de zoekwoorden waarom wij in Google willen scoren.

Wat is uw voordeel?

De meeste bedrijven hebben maar één website. Lijkt logisch, maar is dat het wel? Hoe vind u uw klanten? Als uw klanten u vinden is dat in meer dan 70% van de gevallen via internet, durven wij te stellen. Waarom hebt u dan maar één website? Hoe meer websites met unieke teksten, hoe meer exposure u creëert toch? Een handige en snelle aanvulling op uw marketingmix is een vermelding in een bedrijvenregister. Dit type websites is ruim voor handen op internet en de meeste bedrijvenregisters richten zich op Nederland in zijn geheel. Handig, als u met uw Friese bedrijf klanten uit Limburg of Zeeland verwelkomen wilt. Niet handig als u alleen dicht bij huis wilt blijven en dat is bij de meeste bedrijven het geval. Lokaal adverteren in de Bedrijvengids Friesland biedt hier de oplossing.

Op bedrijvengids.frl hebt u als bedrijf de keuze tussen drie verschillende advertentiepakketten. De prijs van de pakketten wordt vermeld zonder BTW, en misschien nog wel belangrijker: het pakket wordt nooit automatisch of stilzwijgend verlengd. Voor het einde van de looptijd krijgt u een automatisch herinneringsmailtje van onze site en dan kiest u voor verlenging, een ander pakket of helemaal geen pakket. U hebt het in de hand. Wij bellen u niet op om te vragen naar beweegredenen tot niet verlengen.

De 7 voordelen van Bedrijvengids Friesland op een rij

  1. Lokaal adverteren – Een bedrijvengids gericht op Friesland en de Friezen.
  2. Geen automatische verlenging – Na afloop van de jaartermijn wordt het advertentiepakket niet automatisch verlengd.
  3. De allerbeste SEO technieken – hoge positionering in Google door een snelle laadtijd, de juiste metatags, een responsive design, toegevoegde geolocatie metatags, de juiste zoekwoorden en meer.
  4. Goedkoper dan een advertentie in de krant – waarom honderden euro’s uitgeven om één keer in de krant te mogen staan? Bij ons adverteert u een jaar lang al vanaf €0,- ex BTW.
  5. Vergroot online vindbaarheid – naast uw eigen website nog een bedrijfspagina betekent dat uw bedrijf meer kans heeft om gevonden te worden.
  6. Compleet profiel – Uw bedrijfsprofiel heeft alle contactgegevens, social media links, e-mail mogelijkheid en een plattegrond van de vestigingsplaats. (Afhankelijk van gekozen advertentiepakket)
  7. Beoordelingen (reviews) – U gaat iedere dag voor een 10? Vraag uw klanten een beoordeling achter te laten op uw bedrijfsprofiel. Ook dit voegt waarde toe aan uw positie in Google. (Afhankelijk van gekozen advertentiepakket)

Verder lezen over de voordelen

bedrijvengids friesland
bedrijvengids friesland