SEO Teksten laten schrijven

Wij schrijven SEO-teksten voor je website

SEO teksten laten schrijven? Inclusief zoekwoordanalyse. SEO teksten schrijven houdt in dat je schrijft rond zoekwoorden en met een doel.

SEO Teksten laten schrijven

Bijna iedereen weet dat goede content alles overtroeft. In de online wereld is de concurrentie moordend; uw succes is direct afhankelijk van de vindbaarheid in Google. SEO artikelen en SEO teksten helpen om deze kans te grijpen.

Relevante bezoekers

Door middel van SEO teksten ontvang je meer en meer relevante bezoekers op je website. Dus meer kans op conversies.

Jij bent expert

Met goede teksten laat je zien dat je expert bent in je branche. Dat straalt autoriteit uit. Jouw website is de go to place voor informatie.

Hogere ranking

Zonder content rank je niet in Google. Met goede content vergroot je de kansen op zichtbaarheid in de zoekmachines.

De SEO Tekst Pakketten

We hebben verschillende pakketten: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer teksten je bestelt, hoe meer waar voor je geld. In de FAQ op deze pagina vind je een tabel met de kosten per SEO-artikel en kosten per woord.

SEO Teksten laten schrijven

Beter scoren in de zoekmachines. Meer relevante bezoekers op je website. SEO-teksten die bezoekers ook nog converteren tot klanten. Dat is wat jouw website nodig heeft. 

Investering in SEO-teksten te hoog? De teksten moeten zichzelf weer terug verdienen, toch?

Wat zijn SEO-teksten?

Voor degenen die niet weten wat SEO is, het is webteksten die geoptimaliseerd zijn volgens de strikte richtlijnen van Google. Als de richtlijnen worden gevolgd door een anders geoptimaliseerd artikel, dan noemen we het een SEO artikel, een webartikel, een blog post, of een webtekst. Een artikel dat de juiste Google technieken volgt heeft een grotere kans om hoger in Google te scoren. 

Exalo Media SEO copywriting service

Als ik een geheel nieuwe versie van jouw website schrijf, bestudeer ik zaken als uw demografische gegevens, overlap in publiek, en informatie over concurrenten.

Wat we eerst zal doen is kijken naar jouw bestaande website. Dit zal helpen om te zien hoe de site presteert en ervoor te zorgen dat we geen bestaande zoekwoorden verstoor die nu al goed ranken.

Klantenonderzoek

Ik voer diepgaand klantenonderzoek uit, om het ideale publiek van jouw bedrijf te begrijpen. Met behulp van dit onderzoek ontdek ik wat ze willen, wat ze belangrijk vinden en wat ze het liefst van je willen weten. Met de informatie die ik ontdek, kan ik teksten maken die hen aanspreken in hun taal.

Concurrentenonderzoek

Weten wat uw concurrenten doen en waarom ze op de juiste zoekwoorden scoren is een ander belangrijk onderdeel van uw SEO-teksten strategie. Het gebruik van deze informatie om u te helpen een concurrentievoordeel te behalen, en u te onderscheiden van uw concurrenten is een essentieel onderdeel van een succesvolle strategie.

SEO Teksten Schrijven FAQ

Jazeker. Maar dat is niet voor ieder bedrijf een goede strategie. Laat me dat uitleggen met deze situaties:

 1. Je hebt een website die 4+ jaar oud is: technieken staan niet stil. Met alleen SEO toepassen op de pagina’s van je website is het misschien niet genoeg om je website alsnog hoger in de SERP te krijgen. Meestal is een nieuwe website, waarbij in de basis al over SEO wordt nagedacht een betere oplossing.
 2. Je hebt een relatief moderne website (max 3 jaar oud) maar ten minste 2 pagina’s en (blog)artikelen op je website: ook hiermee is het bijna voordeliger om een nieuwe website te laten maken en de oude teksten te herschrijven op de SEO-manier.

Hoe dat kan?

Nou, een SEO-specialist rekent zo’n €150 ex BTW per uur. Reken op een uur per pagina/artikel. Een nieuwe website heb je al vanaf €995.- ex btw bij Exalo Media.

Vraag bij ons eens naar de mogelijkheden. We zeggen bijna nooit ‘nee’ tegen een opdracht. Bij ons krijg je een eerlijk advies. 

Om je goed te kunnen laten vergelijken wat je betaalt per pakket, artikel en per woord, hebben we dit tabelletje voor je gemaakt.

 BronsZilverGoud
Aantal artikelen51015
Aantal woorden per artikel6008001200
Prijs totaal€ 950,00€ 1.950,00€ 2.950,00
    
Gemiddelde prijs per artikel€ 190,00€ 195,00€ 196,67
Gemiddelde prijs per woord€ 0,32€ 0,24€ 0,16

Zie je? Hoe hoger het pakket, hoe meer waar voor je geld. Kijk maar eens naar de prijs per artikel die betaalt per pakket.

Dit is een indicatie van de levertijd van de teksten:

 • Brons: 1-2 weken
 • Zilver: 3 weken
 • Goud: 4-6 weken

De tijd zit niet alleen in het schrijven op zich. Maar ook in het onderzoek. 

Wacht even, we kunnen bijna alle teksten aan je aanleveren. Neem dus altijd even per mail contact met ons op met je idee en we kijken samen of het lukt de opdracht te volbrengen.

Dit is een aantal onderwerpen waar we diepe kennis van hebben:

 • Onderwijs
 • Crypto
 • Marketing
 • Online marketing
 • E-commerce
 • Web hosting
 • VPN
 • Auto’s (mobiliteit)
 • Retail
 • Sport
 • IT / ICT
 • ..en nog veel meer!

 

Voor sommige onderwerpen is het verstandig om een bepaalde opleiding te hebben genoten. 

Dit is een lijstje onderwerpen waar we niet zomaar over kunnen (of willen) schrijven:

 • Financiële markt
 • Medische onderwerpen
 • Adult (wel vertalen of herschrijven)

Dit lijstje kan wellicht langer zijn. Maar je begrijpt wel de strekking, denk ik. 

Wil je weten of jouw onderwerp bij ons past? Stuur even een mailtje met je idee en je krijgt gegarandeerd antwoord.