Webdesign Leeuwarden

Exalo Media staat voor resultaatgerichte websites.

We vinden het belangrijk dat al onze websites honderd procent veilig zijn, goed gevonden worden en resultaat opleveren.

Hoe werken wij met u samen?

Exalo Media Webdesign Leeuwarden probeert zo efficiënt mogelijk te werken. Hiermee besparen we onszelf tijd en onze klanten geld. Eén van de dingen die we inzetten in het bereiken van dit doel, is het gebruik van een Klantendashboard.

support service

Uniek: Klantendashboard

Via het klantendashboard levert u snel de informatie aan die wij nodig hebben. Zo realiseren we op een efficiënte manier samen uw doel.

social media service

Voortgang monitoren

Houd zicht op de voortgang. Uw project wordt in stappen opgeleverd waarbij u wijzigingen snel en simpel kunt doorgeven.

ecommerce service

Handig Ticketsysteem

U kunt ons midden in de nacht een vraag stellen. Maak een ticket aan in het klantendashboard. We antwoorden de volgende dag al.

Responsive design

Uw nieuwe website is geschikt voor alle apparaten. De lay-out past zich automatisch aan het apparaat aan. Dat heet een responsive design.

Met onze Mobile First ontwikkelstrategie maken we eerst een mobiele versie van de website. Google hecht hier veel waarde aan en hanteert dezelfde strategie bij het indexeren van een website.

Alle door ons gemaakte websites zijn responsive en perfect te bekijken op een smartphone of tablet.

responsive webdesign wat is dat
snelle website laten maken

Razendsnelle websites

Wij maken websites die gemiddeld sneller laden dan 2 seconden. Bent u al toe aan een snelle website?

Snelheid is voor SEO van het grootste belang. Het heeft een direct effect op waar Google uw website plaatst op de zoekresultatenpagina.

Maak gebruik van onze hostingdiensten met de laatste technologie. En ook op snelheid heet uw website een streepje voor op de concurrentie.

Veilige websites

Een bezoeker krijgt uw website via een SSL verbinding te zien. Dit is een versleutelde verbinding tussen de zender en de ontvanger.

Wist u dat SSL een ranking factor is bij Google? Het levert voordeelpunten op bij het bepalen van uw plek op de zoekresulatenpagina.

Hebt u de website ook bij ons in onderhoud, dan regelen we ook backups en updates. 

Webdesign

Ons 6D Ontwikkelproces

Wij werken bij het ontwerpen van een website volgens het 6-D Principe.
Dat zijn fasen die bij het ontwikkelen van de nieuwe website worden gevolgd.

01.

Discover

Voor we kunnen beginnen onderzoeken we eerst de huidige situatie. Wat voor bedrijf hebt u? Welk doel heeft uw (toekomstige) website? Wie zijn uw concurrenten? Waarom is uw product/dienst beter dan die van de concurrentie?

02.

Define

Het onderzoek vatten we samen in eeen document en we maken een aanbeveling. We merken dat sommige ondernemers alleen een website nodig hebben. Maar met een strategie kan die website ook écht een succes worden. En dat wilt u toch ook?

03.

Design

Dit is een belangrijke fase in het proces. We vragen u enkele voorbeelden van websites te noemen die u qua layout, e.d. aanspreken. Ook komen wij met voorbeeldontwerpen. Samen kiezen we het website design welke het beste bij uw bedrijf past.

04.

Deliver content

De website vullen doen wij niet alleen. We betrekken u bij het proces. In het klantendashboard plaatst u conceptteksten die wij kunnen gebruiken bij het vullen van de website.

05.

Develop

Stap 4 en 5 herhalen zich continu. U upload teksten, wij ontwerpen een pagina en plaatsen de teksten op de website. En dat herhaalt zich tot alle gewenste pagina’s zijn gevuld.

06.

Deliver website

Alle pagina’s zijn gemaakt en alle teksten en afbeeldingen zijn gepubliceerd. Hierna is er nog 1 revisieronde waarin foutjes worden aangepast. De website wordt dan opgeleverd.

Portfolio

We laten graag wat voorbeelden zien van projecten die we hebben afgerond.
Hierbij een kleine greep uit onze lijst met klanten in Leeuwarden en daarbuiten van Exalo Media Webdesign Leeuwarden.

acupuntuurpraktijk
Acupunctuurpraktijk.eu
website voor bungalowpark
Vakantievilla Friesland
webseller 3.0
Webseller | Online Marketing en E-commerce voor MBO
Webdesign
De Wijnton
Webdesign
Advocatenkantoor H.A. de Boer
Webdesign
Het Geschenkenhuis

WordPress Website Laten Maken

WordPress wordt tegenwoordig door veel mensen gebruikt om een website te maken. Het is software dat webdesign makkelijker maakt en zelfs mensen zonder verstand van codes, kunnen met WordPress een website opzetten. Belangrijk te weten is dat webdesign een vak is. Hoewel iedereen een website maken kan, kan niet iedereen een goede website maken. Net zoals dat iedereen het huis kan schilderen, maar niet iedereen kan netjes schilderen.

Wat is WordPress?

WordPress is gratis software, waarmee websites gemaakt kunnen worden. De installatie is vrij simpel en daarna kun je een websites opzetten door gebruik te maken van een thema. In een thema zit de vormgeving van de website en je hebt keuze uit veel verschillende gratis thema’s. Naast de thema’s zijn er nog diverse plug-ins, waarmee je extra functies aan de website kunt toevoegen en de website naar wens kan toepassen. 

Het opzetten van een WordPress website is dus niet zo moeilijk, maar WordPress webdesign is een hele andere verhaal. Als je weet hoe je moet tekenen betekent dit niet automatisch dat je een mooie tekening kan maken.

Als je weet hoe je WordPress moet gebruiken betekent dit dan ook niet dat je het goed kunt vormgeven.

Webdesign met WordPress

Een webdesigner is creatief en heeft ervaring. Het vormgeven van een websites vereist namelijk veel kennis en creativiteit.

Webdesigners maken gebruik van WordPress webdesign, omdat het voor de eindgebruiker beter is. Ook voor zoekmachine optimalisatie is het de beste keuze.

Een bedrijf kan bijvoorbeeld zijn eigen website beheren, wanneer het in WordPress is opgezet. Via de backend kan die makkelijk content toevoegen en verwijderen.

Zo is de eindgebruiker niet extra geld kwijt aan een website beheerder. De kosten zijn ook aanzienlijk lager, omdat WordPress webdesign gewoon veel sneller is. Doordat de websites sneller gemaakt kunnen worden bespaart de webdesigner tijd en de klant geld.

Webdesign

Website laten maken FAQ

We maken bij Exalo Media gebruik van het 6D principe:

 1. Discover: wat is de huidige situatie? Wat is het doel van de website? Wie zijn de concurrenten?
 2. Define: we maken een samenvatting van wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Dit naar aanleiding van de Discover-stap.
 3. Design: we vragen je enkele voorbeelden van websites die je mooi vindt qua layout en kleuren. Op basis hiervan gaan we aan het werk.
 4. Deliver content: jij levert de conceptteksten en foto’s van jouw bedrijf. Hiermee gaan we aan de slag.
 5. Develop: wij ontwerpen en vullen de pagina met de door jou geleverde teksten en foto’s.
 6. Deliver website: voor de nieuwe website wordt opgeleverd doen we nog één revisieronde om (type)foutjes te herstellen.

Bij ons weet je altijd van tevoren hoeveel je moet betalen voor je nieuwe website. We hebben standaard twee mogelijkheden:

 1. Website MKB Standaard: eenmalig €995,- ex btw.
 2. Website MKB Standaard: eenmalig €175,- ex btw + maandelijks €59,- per maand ex btw.

Wil je zelf hosting en je domeinnaam regelen? Prima, we kunnen je een website bieden voor iets minder dan 1000 euro waarbij je de eigenaar wordt van de website, inclusief de teksten die wij hebben geschreven. We bieden je wel de mogelijkheid om hosting en onderhoud bij ons af te nemen.

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers kost €399,- ex BTW per jaar. Hier zit het volgende in:

 • Webhosting
 • Onbeperkt dataverkeer
 • SSL Certificaat
 • Updates doorvoeren
 • Upgrades doorvoeren
 • Storingen herstellen
 • Maandelijkse backup
 • Backup terugzetten
 • Aanmaken nieuwe e-mailadressen
 • Tekstuele wijzigingen van bestaande pagina’s
 • Ondersteuning per e-mail
 • Aantal uren per maand: 0,5*

*) het aantal uren is niet op te sparen. Het wordt altijd gebruikt om uw website veilig, up to date en in de lucht te houden.

Het huren van een website is voor veel ondernemers een handige manier om een website te hebben. Met name het onderhouden en bij de tijd houden van de website vraagt om bepaalde vaardigheden. Een website huren is een goede manier om toch online vindbaar te zijn: wel de lusten, niet de lasten.

De kosten van een nieuwe huurwebsite bestaan uit twee delen:

 1. De eenmalige opstartkosten: u ontvangt een factuur van deze kosten, voordat we aan de opdracht beginnen. Via bank kan het bedrag aan ons worden overgemaakt.
 2. De maandelijkse kosten van €59,- ex BTW: voor de maandelijkse betaling maken we een SEPA-incasso aan. U ontvangt elke maand per email een factuur voor uw boekhouding en de betaling gaat automatisch. De betaling verloopt via onze partner GoCardless.com

Hebt u hier een vraag over? Mails ons gerust: info@exalo.nl

Bij het laten maken van een nieuwe website wil je dat het zo snel mogelijk klaar en vindbaar is. Een basiswebsite kan al binnen een week zichtbaar zijn. We moeten dan vaak nog wel kleine dingen aanpassen en bijschaven. 

Voordat je nieuwe website klaar is kan hij al wel worden gepubliceerd. Hij is dan zichtbaar voor de bezoekers en wij kunnen er tegelijkertijd ook aan werken. 

Met andere woorden: je nieuwe website kan dus snel online staan, ook al is het project nog niet door ons opgeleverd.

Natuurlijk! We werken met klanten uit het hele land. Het contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail en/of supporttickets. We hoeven niet per sé bij elkaar op bezoek te komen om met elkaar te kunnen werken.

Onze contactmogelijkheden:

 • E-mail
 • Telefoon
 • WhatsApp
 • Ticket via klantendashboard