Webdesign

Exalo Media staat voor resultaatgerichte websites.

We vinden het belangrijk dat al onze websites honderd procent veilig zijn, goed gevonden worden en resultaat opleveren.

Hoe werken wij met u samen?

Exalo Media probeert zo efficient mogelijk te werken. Hiermee besparen we onszelf tijd en onze klanten geld. Eén van de dingen die we inzetten in het bereiken van dit doel, is het gebruik van een Klantendashboard.

support service

Uniek: Klantendashboard

Via het klantendashboard levert u snel de informatie aan die wij nodig hebben. Zo realiseren we op een efficiënte manier samen uw doel.

social media service

Voortgang monitoren

Houd zicht op de voortgang. Uw project wordt in stappen opgeleverd waarbij u wijzigingen snel en simpel kunt doorgeven.

ecommerce service

Handig Ticketsysteem

U kunt ons midden in de nacht een vraag stellen. Maak een ticket aan in het klantendashboard. We antwoorden de volgende dag al.

Het 6-D Proces

Wij werken bij het ontwerpen van een website volgens het 6-D Principe.
Dat zijn fasen die bij het ontwikkelen van de nieuwe website worden gevolgd.

01.

Discover

Voor we kunnen beginnen onderzoeken we eerst de huidige situatie. Wat voor bedrijf hebt u? Welk doel heeft uw (toekomstige) website? Wie zijn uw concurrenten? Waarom is uw product/dienst beter dan die van de concurrentie?

02.

Define

Het onderzoek vatten we samen in eeen document en we maken een aanbeveling. We merken dat sommige ondernemers alleen een website nodig hebben. Maar met een strategie kan die website ook écht een succes worden. En dat wilt u toch ook?

03.

Design

Dit is een belangrijke fase in het proces. We vragen u enkele voorbeelden van websites te noemen die u qua layout, e.d. aanspreken. Ook komen wij met voorbeeldontwerpen. Samen kiezen we het website design welke het beste bij uw bedrijf past.

04.

Deliver content

De website vullen doen wij niet alleen. We betrekken u bij het proces. In het klantendashboard plaatst u conceptteksten die wij kunnen gebruiken bij het vullen van de website.

05.

Develop

Stap 4 en 5 herhalen zich continu. U upload teksten, wij ontwerpen een pagina en plaatsen de teksten op de website. En dat herhaalt zich tot alle gewenste pagina’s zijn gevuld.

06.

Deliver website

Alle pagina’s zijn gemaakt en alle teksten en afbeeldingen zijn gepubliceerd. Hierna is er nog 1 revisieronde waarin foutjes worden aangepast. De website wordt dan opgeleverd.

WordPress Website Laten Maken

WordPress wordt tegenwoordig door veel mensen gebruikt om een website te maken. Het is software dat webdesign makkelijker maakt en zelfs mensen zonder verstand van codes, kunnen met WordPress een website opzetten. Belangrijk te weten is dat webdesign een vak is. Hoewel iedereen een website maken kan, kan niet iedereen een goede website maken. Net zoals dat iedereen het huis kan schilderen, maar niet iedereen kan netjes schilderen.

Wat is WordPress?

WordPress is gratis software, waarmee websites gemaakt kunnen worden. De installatie is vrij simpel en daarna kun je een websites opzetten door gebruik te maken van een thema. In een thema zit de vormgeving van de website en je hebt keuze uit veel verschillende gratis thema’s. Naast de thema’s zijn er nog diverse plug-ins, waarmee je extra functies aan de website kunt toevoegen en de website naar wens kan toepassen. 

Het opzetten van een WordPress website is dus niet zo moeilijk, maar WordPress webdesign is een hele andere verhaal. Als je weet hoe je moet tekenen betekent dit niet automatisch dat je een mooie tekening kan maken.

Als je weet hoe je WordPress moet gebruiken betekent dit dan ook niet dat je het goed kunt vormgeven.

Webdesign met WordPress

Een webdesigner is creatief en heeft ervaring. Het vormgeven van een websites vereist namelijk veel kennis en creativiteit.

Webdesigners maken gebruik van WordPress webdesign, omdat het voor de eindgebruiker beter is.

Een bedrijf kan bijvoorbeeld zijn eigen website beheren, wanneer het in WordPress is opgezet. Via de backend kan die makkelijk content toevoegen en verwijderen.

Zo is de eindgebruiker niet extra geld kwijt aan een website beheerder. De kosten zijn ook aanzienlijk lager, omdat WordPress webdesign gewoon veel sneller is. Doordat de websites sneller gemaakt kunnen worden bespaart de webdesigner tijd en de klant geld.

WordPress Logo