Teksten laten schrijven

Wij schrijven teksten voor je website

Zoek je teksten voor je website? Omdat je geen tijd hebt? Omdat je geen inspiratie hebt? Wij nemen het uit handen. Kies een van onze drie pakketten en verrijk je website.

Teksten laten schrijven

We kunnen best veel voor je doen op het gebied van teksten schrijven, herschrijven, vertalen, etc. 
Staat jouw wens hieronder niet genoemd? Dan verzoeken we je even contact met ons te leggen en je wensen kenbaar te maken. We komen meestal tot een samenwerking.

Link building teksten

Voor linkbuilding kunnen we ook teksten leveren. We doen niet onderzoek, maar werken met het keyword dat je opgeeft.

SEO teksten

Zoek je geoptimaliseerde teksten die je website hoger zetten in de SERP? Dan moet je echt voor SEO-teksten kiezen, welke we ook aanbieden.

Blogteksten

Bloggen doen we zelf op al onze website. Waar kunnen we jou mee helpen? Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

Herschrijven

We kunnen ook bestaande teksten herschrijven. Stuur eens het originele naar ons op en we helpen je graag verder.

Vertalen

We vertalen 100 verschillende talen naar het Nederlands. Niet andersom. Wil je iets laten vertalen? Klik op het logo boven deze tekst.

..en meer.

Hebben we de dienst die je zoekt nog niet hier beschreven? Neem ook dan even contact met ons op. We kunnen je vast wel helpen.

De Tekst Pakketten

We hebben 3 verschillende pakketten: Brons, Zilver en Goud. Het bronspakket is met name om onze dienst en kwaliteit te testen. Hebt u veel concurrenten en een budget te besteden, dan is het Goud-pakket vanzelfsprekend het beste pakket dat u bestellen kunt. 

Teksten laten schrijven

Om goede teksten te schrijven, heb je meer nodig dan alleen een toetsenbord. De tekst moet een interessant verhaal zijn dat de lezer uitnodigt tot actie. Het moet de lezer in staat stellen om te zoeken op het internet. SEO (search engine optimization) wordt niet toegepast op de tekst. Bekijk hiervoor de pagina over SEO teksten.

Wanneer u teksten moet schrijven voor uw website, is het belangrijk om een goed bureau te hebben dat voor u schrijft. Zij begrijpt de Nederlandse taal goed en kunnen deze goed gebruiken om een prettig leesbare tekst te schrijven voor uw website. Zelfs SEO copywriting is een belangrijk onderdeel dat een andere dimensie toevoegt. Bij het schrijven van teksten voor websites, zijn er meer componenten om rekening mee te houden.

SEO en andere teksten schrijven

De beste manier om mensen naar uw website te krijgen is door door middel van zoekmachine optimalisatie. Dit zal u helpen beter te scoren in de zoekresultaten wanneer mensen een zoekzin doen. In een SEO tekst worden enkele van uw zoekwoorden verwerkt, bijvoorbeeld in de titel, inleiding of koppen, die door zoekmachines worden opgepikt en in uw tekst worden gebruikt zodat u meteen op de pagina van de zoekmachine verschijnt! SEO is trouwens wel meer dan alleen de teksten op je website. De teksten op je website zijn geen garantie op een hoge positie – en die garantie bieden wij dan ook niet.

Als je bij ons ’teksten laat schrijven’ dan bestel je niet automatisch ‘seo’. Hiervoor moet je een apart pakket kopen. 

Teksten Schrijven FAQ

De tarieven die een tekstschrijver per uur vraagt variëren van €70 tot €90. 

Bij Exalo Media hanteren we pakketten met vaste prijzen. Doordat we dan niet een keer een artikel hoeven te schrijven (onderzoek, inhoud, schrijven, redigeren, controleren) maar een vaste manier van werken hanteren voor de klant, wordt de prijs per artikel lager.

Bestel je bij een tekstschrijver bijvoorbeeld 1 artikel, dan kost het al snel €150 voor dat ene artikel.

Bij Exalo Media kost het goedkoopste pakket ‘Brons’ je €450 ex btw. Dit pakket levert je 5 artikelen op, dus de prijs per artikel is dan omgerekend €90.

Bekijk ook eens onze Zilver en Goud pakketten. De prijs per artikel lijkt niet veel te schelen, als je het uitrekent. Maar kijk eens naar het aantal woorden dat je krijgt: het stijgt. 

Om de verschillende pakketten goed te vergelijk als je let op de kosten, heb je veel aan een tabelletje.

Dit zijn – omgerekend – de kosten per artikel en per woord:

 BronsZilverGoud
Aantal artikelen51015
Aantal woorden per artikel400600900
Prijs totaal€ 450,00€ 950,00€ 1.450,00
    
Gemiddelde prijs per artikel€ 90,00€ 95,00€ 96,67
Gemiddelde prijs per woord€ 0,23€ 0,16€ 0,11

Zoals je ziet is de prijs per artikel niet eens zo’n groot verschil. Maar, als je leest wat je krijgt dan maakt het wel veel uit: hoe meer artikelen je bestelt, hoe meer waar voor je geld.

Dit is een indicatie van de levertijd van de teksten:

 • Brons: 1-2 weken
 • Zilver: 3 weken
 • Goud: 4-6 weken

De tijd zit niet alleen in het schrijven op zich. Maar ook in het onderzoek. De teksten moeten wel ergens op slaan en er moeten sowieso bij Zilver en Goud ook tussenkopjes (subheadings) in de tekst worden verwerkt om de leesbaarheid goed te houden.

Nee. Daarvoor heb je een ander tekstenpakket nodig. Bekijk hiervoor onze andere pagina over SEO: SEO teksten.

Wacht even, we kunnen bijna alle teksten aan je aanleveren. Neem dus altijd even per mail contact met ons op met je idee en we kijken samen of het lukt de opdracht te volbrengen.

Dit is een aantal onderwerpen waar we diepe kennis van hebben:

 • Onderwijs
 • Crypto
 • Marketing
 • Online marketing
 • E-commerce
 • Web hosting
 • VPN
 • Auto’s (mobiliteit)
 • Retail
 • Sport
 • IT / ICT
 • ..en nog veel meer!

 

Voor sommige onderwerpen is het verstandig om een bepaalde opleiding te hebben genoten. 

Dit is een lijstje onderwerpen waar we niet zomaar over kunnen (of willen) schrijven:

 • Financiële markt
 • Medische onderwerpen
 • Adult (wel vertalen of herschrijven)

Dit lijstje kan wellicht langer zijn. Maar je begrijpt wel de strekking, denk ik. 

Wil je weten of jouw onderwerp bij ons past? Stuur even een mailtje met je idee en je krijgt gegarandeerd antwoord.