Over Ons

Betaalbare websites voor zzp, MKB en retail. Transparante bedrijfsvoering. Voor ieder budget is er een nieuwe website: snel, veilig én duurzaam.

Wie Zijn Wij

Exalo Media is een webdesign bedrijf in Leeuwarden. Wij werken voor ondernemers en midden- en klein bedrijven, maar houden ook van projecten buiten onze comfortzone.

Wat We Doen

Onze Missie

Betaalbaar

Een website laten maken moet betaalbaar zijn.

Iedereen heeft wel een neefje die een site maken kan, maar dat betekent niet dat deze site technisch in orde zal zijn en ook nog goed zal scoren in een zoekmachine zoals Google.

Wij vergelijken het vaak met het schilderen van een huis. Iedereen kan een kwast vasthouden en een huis schilderen. Niet iedereen kan dat zo strak, netjes en efficiënt als een professionele schilder dat kan. Bij webdesign is dat niet anders. De zoekmachines veranderen continu hun algoritme, Google had in 2019 al 144 aanpassingen aan het algoritme gedaan. Zowel schilderen als webdesign is een vak.

Exalo Media biedt al een nieuwe website aan vanaf €595,- ex btw. Ook voor een starter is dit vaak betaalbaar. Voor deze investering maken wij een website voor u met 1 of 2 pagina’s Maar om de website te laten scoren in Google zijn er minimaal 1000 woorden op de pagina nodig. De zogenaamde one pager is een website met één hoofdpagina waar alle bedrijfsinformatie op staat. De tweede pagina zou bijvoorbeeld de algemene (verkoop)voorwaarden bevatten of een uitgebreid portfolio.

Voor ieder budget is er een nieuwe website.

Transparant

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze diensten en tarieven. Wij hebben hierin zo transparant mogelijk willen zijn omdat wij bij Exalo Media geloven in een transparante bedrijfsvoering.

Wanneer wij zelf op zoek zijn naar een partner voor een oplossing ervaren wij het vervelend om voor iedere vraag of onduidelijkheid die we hebben een uitgebreid formulier in te moeten vullen en al onze gegevens prijs te geven. Voor de bezoekers van onze website willen we dat niet.

Duurzaam

Exalo Media  is zich bewust van de energieconsumptie van hosting partijen om de servers draaiende te houden. Om die reden hebben wij ervoor gekozen de websites van onze klanten te laten hosten bij bedrijven die gebruik maken van groene stroom.

Via onze zustersite ExaloHosting.nl bieden we verschillende pakketten aan. Ook ondernemers die elders een website laten ontwikkelen nodigen we uit om bij ons hosting af te nemen en zich te onderscheiden van ondernemers die hun website niet op duurzame hosting plaatsen.

Waarom kies je ons?

Bij Exalo Media hanteren wij enkele basisprincipes bij het ontwerp van uw website. Een van de principes is de hoge snelheid van het laden van de website, dit valt onder gebruikerservaring (user experience – UX), want de ervaring van de websitebezoeker bepaalt of deze op de site blijft of verder kijkt. Onze websites laden altijd in 2 seconden of sneller.

Exalo Media is een full service bureau voor websites, content, vertalen, SEO, hosting en domeinnamen.

Wat we voor onze opdrachtgevers doen en hoeveel het kost communiceren we op onze site.
Maatwerk nodig? Dat kan ook!

Uw bedrijf doet ook duurzaam, waar het kan? Stop dan niet bij uw website. Exalo Hosting is >95% groene stroom!

Exalo Hosting is niet alleen duurzaam, ook is het ultrasnel. Met Litespeed Caching techniek en SSD harde schijven hebt u een 30% snellere site.

Eén loket waar u alles kunt regelen. Van het aanleveren van teksten en afbeeldingen voor uw nieuwe site tot het inzien van facturen en het regelen van betalingen.

Zoekt u een professie welke (nog) niet te vinden is op onze website? Neemt u dan even contact met ons op. Graag vernemen we welke dienst u zoekt en kijken we of we een match hebben.

Onze cijfers

Opgericht in 2015, Exalo Media heeft sindsdien een hoop ondernemers blij gemaakt.

1

Tevreden klanten

100

Projecten opgeleverd